Grevdeki işçilere saldırdı: "Sizin yüzünüzden serseriler!"

Grevdeki işçilere saldırdı: "Sizin yüzünüzden serseriler!"

Stuttgart Havalimanı'nda grev yapan güvenlik personellerine saldırma girişiminde bulunan yolcu hakkında suç duyurusunda bulunulacak.

Almanya'da ülke çapında greve giden havalimanı güvenlik personellerinin eylemleri sürüyor. Ağırlıklı olarak Frankfurt, Berlin ve Düsseldorf havalimanlarında, grev nedeniyle sefer iptalleri ve gecikmeler yaşanıyor.

Havalimanlarını kullanan çok sayıda Alman vatandaşı grev yapan işçileri, yaşadıkları mağduriyetin asıl sorumlusu olarak görmese de, bazı yolcular eylemlere aynı anlayışla yaklaşmıyor.

HAKARET ETTİ

Hava trafiğinin durma noktasına geldiği Stuttgart Havalimanı'nda, yolcu olduğu belirtilen bir kişi, grevdeki işçilere tehdit ve hakaretler eşliğinde saldırmaya çalıştı.

İşçilere "Sizin gibi serseriler yüzünden uçağımı kaybettim" diye bağırarak ortamda gerginlik yaratmaya çalışan provokatör yolcu, grevdeki güvenlik personellerinin soğukkanlılığı sayesinde amacına ulaşamadı.

SUÇ DUYURUSU

Verdi sendikasına ait bayrakları çekiştiren ve işçilere fiziki saldırı girişiminde bulunan şahıs hakkında, sendika tarafından suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT