Almanya'da tatilciler hayal kırıklığına uğradı: "Bizim için felaket..."

Almanya'da tatilciler hayal kırıklığına uğradı: "Bizim için felaket..."

Almanya'da havalimanlarında düzenlenen greve bağlı sefer iptalleri ve gecikmeler, bazı yolcuların canını sıktı.

Almanya'da yurt genelinde çok sayıda havalimanını kapsayan havayolu güvenlik işçilerinin grevi, "tatilcileri" oldukça rahatsız etti. Grevin, seferlerde iptal ve aksamalara neden olması, tatil planı bozulan Alman vatandaşlarını öfkelendirdi.

Bremen Havalimanı'ndan aktarımda bulunan bir yerel muhabir, tatilcilerin grevi "felaket" olarak değerlendirdiklerini öne sürdü.

"BELKİ DE HAKLI..."

Muhabirin aktardığına göre, ailesiyle birlikte Frankfurt am Main'den Fuerteventura'ya uçmak isteyen bir adam, "Grev, uygun ve belki de haklı ancak etkilenen tatilciler olarak bizim için bu bir felaket. Gerçek bir macera yaşadık ve sadece bir şeylerin çözülebileceğini umabiliriz" ifadelerini kullandı.

Greve Frankfurt Havalimanı'nda katılan bir işçi ise Alman Basın Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Umarım işimize daha fazla saygı duyulur ve müzakerelerde her zaman bu küçük oyunları oynamak zorunda kalmayız. Yetkili kişiler burada her gün ne yaptığımızı, on saat boyunca yerimizde durduğumuzu ve çoğu zaman yolcular tarafından hakarete uğradığımızı çok iyi biliyorlar" diye konuştu.

ARTI49

HABERE YORUM KAT