Fatih Portakal kendi kanalı ile geri dönüyor: PORTAKAL TV

Fatih Portakal kendi kanalı ile geri dönüyor: PORTAKAL TV

Bir süredir ekrandan uzak olan Fatih Portakal, sosyal medyada yeni adresini duyurdu. Portakal, Youtube üzerinden yayın yapacağını Twitter hesabından duyurdu.

FOX Ana Haberin eski sunucu Fatih Portakal YouTube kanalı üzerinden başlayacağı yeni programını, "Geleneksel mi dijital mi? Kendimin patronu olmak her zaman tercih nedenim. Tabiki YouTube 3 Ekim, 11:30’u not ediniz, abone olunuz" notuyla twitter hesabında duyurdu.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Fatih Portakal dijital platformlar üzerinden yayınlar yapacağını twitter hesabından duyurdu. "Fatih Portakal TV" üzerinden farklı isimlerinde içerik üreterek katkı sağlayacaklarını söyleyen Portakal, "3 Ekim Pazartesiden itibaren 11:30’da hafta içi her gün 'Sözün Özüyle' aslında net bir ifade sizlerin karşısında olacağım. Türkiye'yi ve dünyayı sizlerle anlamaya ve anlamlandırmaya çalışacağım. Daha özgür bir ortamda paylaşımlar yapacağız. Tabi yayın ilkelerini unutmayarak yayınlar yapacağız. Aynı zamanda benden başka insanlarda olacak ve içerik üretecekler" ifadelerini kullandı. 

 

 

HABERE YORUM KAT