Erdoğan: Şimdiki kuyruk yokluk değil bereket kuyruğu

Erdoğan: Şimdiki kuyruk yokluk değil bereket kuyruğu

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, tanzim satış noktalarında oluşan kuyrukların 'bereket, varlık kuyruğu' olduğunu söyledi.

DENİZLİ - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de düzenlenen mitingde konuştu.

31 Mart yerel seçimlerinin sadece belediye değil beka seçimi olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Maalesef hâlâ istediğimiz konsolidasyon sağlanmış değil" diyerek hedefledikleri oy oranlarına ulaşamadıkları mesajını verdi. Erdoğan, tanzim satış noktalarında oluşan kuyrukların 'bereket, varlık kuyruğu' olduğunu söyledi.

"Kuyruklar yokluk değil, bereket, varlık kuyruğu"

Erdoğan, "Bunların işi 3Y; yolsuzluk, yasak, yokluk. Diyorlar ki 'AK Parti kuyruk getirdi.' İki kuyruk var, bir kuyruk yokluklar kuyruğudur. Bu, CHP'nin dönemlerine rastlar. Şimdiki kuyruk yokluk kuyruğu değil, bereket kuyruğu, varlık kuyruğu. Nedir? Fırsatçılara ders verme kuyruğu" şeklinde konuştu.

"31 Mart sadece belediye değil beka seçimidir"

Erdoğan'ın konuşması şöyle devam etti:

​"Şunu unutmayın Cumhur İttifakı'nın zaferi bir tarihtir. İnşallah 31 Mart seçimlerinde bu sefer rekor kıracağız. Bunun için dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Aman ha, içinde bir olun, diri olun, kardeşliğinize gölge düşürmeyin.

Maalesef hâlâ istediğimiz konsolidasyon sağlanmış değil. Bunu başaracağımıza inanıyorum. 31 Mart'ın önemini her vatandaşa anlatmalıyız. 31 Mart sadece belediye değil beka seçimidir. 2023 hedeflerimize ulaşmamız açısından kritiktir.

"Çevreciyiz ya, bez torbada hediye ediyorum"

Sizlere, bayanlara birer keyif çayı hediye edeceğim. Bu akşam sizlere ikram ettiğim bu keyif çayını inşallah yudumlayın. Ve bu naylon poşette değil. Çevreciyiz ya, bez torbada hediye ediyorum. Farkımız. Çünkü bizler bir farkın partisiyiz."

 

HABERE YORUM KAT