"Cumhurbaşkanı ile kanka halindeyiz"

"Cumhurbaşkanı ile kanka halindeyiz"

Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı ile bizler arasındaki bu diyalog, yaklaşmayı ve kanka olmayı gerektirdi. Şu an kanka halindeyiz” dedi.

İSTANBUL - Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak yayınına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kanka halinde olduklarını söyledi.

Cumhur İttifakı'nın şu an için kararlı ve uyumlu olduğunu ileri süren Bahçeli, "Küçük, büyük hiçbir sorunla da karşı karşıya bulunmamaktadır. 31 Mart akşamı da bunun sonucunu göreceğiz” dedi.

Bahçeli şunları söyledi:

(Erdoğan'la) Çok sık da görüşmüyoruz…Çok nadir bazen tebrikler sebebiyle oluyor. Esasen karşılıklı bir randevu talebi doğuyor. Bizden ziyade Sayın Cumhurbaşkanı görüşme isteğini bildiriyor. Biz de ‘görüşebiliriz’ diyoruz. Bugüne kadar 5 defa bir araya geldik. Saat 16.00’da 40 ya da 50 dakika ama bazı konularda kararlar alındıktan sonra bizden uygulamada hata olmaz. Sayın Cumhurbaşkanından da…Cumhurbaşkanı ile bizler arasındaki bu 5 diyalog dahi yaklaşmayı ve kanka olmayı gerektirdi. Şu an kanka halindeyiz.”

HABERE YORUM KAT
1 Yorum