CHP, Kıbrıs Rumlarıyla beraber yürüyormuş

CHP, Kıbrıs Rumlarıyla beraber yürüyormuş

AKP Genel Başkanı Erdoğan, CHP'nin sadece PKK ve FETÖ’yle değil Kıbrıs Rumları’yla da beraber yürüdüğünü iddia etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ey Saadet Partisi sen kimlerle kol kolasın, rahmetli Erbakan kalksa bunlara ne der?" dedi. 

Yerel seçim çalışmaları kapsamında memleketi Rize’de konuşan Erdoğan, konuşmasının devamında, “Onlar da İmralı’daki terörist başına sırtını dayıyor. Bunlara 31 Mart’ta gerek batıda, doğu, güneydoğuda gereken dersi inşallah hep beraber vereceğiz” ifadesini kullandı.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Bay Kemal, sen kimlerle berabersin? Sözde İyi Parti, sen kimlerle berabersin? Ey Saadet Partisi, sen kimlerle berabersin? Ya rahmetli Erbakan kalksa bunlara ne der?

“Ben tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Kardeşlerim, Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Yok. 780 bin kilometre ile Türkiye var. Atatürk’ün partisi bunlarla ne işin var? Ah kardeşlerim ah. Ne hallere düştük bakın. Atatürk’ün partisinin bunlarla ne işi var. Bizim arkamızda PKK ve YPG var diyorlar. Hanımefendi bizim arkamızda da halk var hak var. Onlar da İmralı’daki terörist başına sırtını dayıyor. Bunlara 31 Mart’ta gerek batıda, doğu, güneydoğuda gereken dersi inşallah hep beraber vereceğiz.

“CHP, Kıbrıs Rumlarıyla aynı yolda yürüyor”

CHP bu çalışmalardan rahatsız, ya bulurlarsa diyor. Bulursak biz kazanacağız yav. Akdeniz’deki çalışmalarımızdan rahatsız olan kim varsa hepsinin ekmeğine yağ sürdüler. Bu CHP’nin sadece PKK değil, Kıbrıs Rumları’yla aynı yolda yürüdüğünü gösterir.

HABERE YORUM KAT