Cem Özdemir yeni aşkıyla birlikte Stuttgart maçına gitti
Geçen günlerde Yeşiller Partili siyasetçi Cem Özdemir'in yeniden nişanlandığı açıklanmıştı. Şimdi Özdemir, yeni eşiyle birlikte bir Bundesliga maçına gitti.
Federal Tarım Bakanı Cem Özdemir Instagram'daki takipçilerine VfB Stuttgart forması ve taraftar atkısıyla poz verdi. Özdemir, hikayesinde paylaştığı fotoğrafta; dudaklarında hafif bir gülümseme, gözlüklerinin arkasında gözlerinin altında gülme çizgileri fark ediliyor.

Tek izlemedi
Alman basınında çıkan haberlere göre ise Özdemir maçı tek başına izlemedi. Özdemir'in yanında yeni kız arkadaşı Flavia Zaka da vardı.
Özdemir ve Zaka'nın maçın başlamasından 24 dakika sonra stadyuma ulaştığı aktarıldı. Özdemir ve Zaka VfB Stuttgart'ın Borussia Dortmund karşısında aldığı 5:1'lik galibiyeti izledi.
Özdemir ve Zaka ilk kez birlikte kamuoyu önüne çıkmıyor. İkili Temmuz ayı sonunda Sting'in bir konserine katılmıştı.
Flavia Zaka Kanada'dan geliyor ve 38 yaşında. Çiftin 2023 yılında tanıştığı söyleniyor.
Özdemir geçtiğimiz yıl eşi Pia Maria Castro'dan ayrılmıştı. Evliliğin sona erdiği Kasım ayında kamuoyuna açıklanmıştı.
ARTI49
FOTOĞRAF: Instagram / @cem.oezdemir