Çavuşoğlu'nun gurbetçiden isteği

Çavuşoğlu'nun gurbetçiden isteği

Mevlüt Çavuşoğlu, sokakta karşılaştığı AKP'li gurbetçi kadından yerel seçimlerde 15 kişiyi ikna etmesini istedi.

AYDIN - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Kuşadası’nda gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı gurbetçi kadın ile arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Çavuşoğlu, AKP aşığı olduğunu söyleyen kadından, 15 kişiyi ikna etmesini istedi.

Aydın’da katıldığı iş dünyası buluşmasının ardından Kuşadası’na geçen Bakan Çavuşoğlu, bir taksi durağında esnafla birlikte çay içti.

Sokakta karşılaştığı Bakan Çavuşoğlu’nun elini heyecanla sıkarak “Almanya Münih’ten geliyorum. Bu partinin aşığıyım. Sizleri ve AK Parti’yi çok seviyoruz” diyen gurbetçi kadın ile Çavuşoğlu arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çavuşoğlu, yerel seçimde oy kullanıp kullanamayacağını sorduğu ve Almanya’da oy kullanacağını öğrendiği kadından, “Gidinceye kadar, bize oy vermeyecek 15 kişiyi ikna edeceksin” diyerek destek istedi.

Çavuşoğlu, “15 kişi ne ki, 15 bin kişi arkamda” diyerek cevap veren kadına, “Oy verecekleri söylemiyorum. Hiç oy vermeyecekleri ikna etmelisin. Anlaştık mı” diye karşılık verdi. Çavuşoğlu’na söz veren kadın, “Bu partiye canım feda olsun” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
2 Yorum