Buket Aydın ile Özgür Demirtaş birbirine girdi!

Buket Aydın ile Özgür Demirtaş birbirine girdi!

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın, Twitter hesabından kendisine göndermede bulunan Buket Aydın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu

Ekonomist Özgür Demirtaş, Yunanistan’ın Mikonos adasında eğlendiği anları çekerek sosyal medyada “Mikonos’ta en iyi hayatı yaşıyorsunuz” notuyla paylaştı. Sunucu Buket Aydın’ın bu görüntülere yaptığı yorum, ikili arasında bir tartışma başlattı.

Aydın, Demirtaş'ın Yunanistan adalarından yaptığı tatil paylaşımlarını alıntılayarak "Hiç Çeşme’ye gitmemiş herhalde…" ifadelerini kullandı.

Özgür Demirtaş ise "Kredi kartım bana ait" yanıtını verdi.

Demirtaş'ın 'Kredi kartım bana ait' yanıtının ardından Buket Aydın, şu ifadelerle yanıt verdi:

"Şu üsluba yanıtımdır. Okan Bayülgen'in programında bahsettiğin kart veriyorlar konusu; benimle alakalı bir konu değildir. Senelerdir medya patronlarına yalakalık yapan bazı dinozor genel yayın yönetmeni ve yazar erkeklerin bu kartları kullandığından bahsetmiştim. Konuşmamın tamamını izleyen ve biraz beyni olan herkes bunu anlar. Ayrıca kendi kartın ama paraları nerelere yaltaklanarak kazanıyorsun o belirsiz... Zira bu kadar milliyetçiliğin gündem olduğu dönemde sanki Türkiye’de hiç bir şey yokmuş gibi Yunanistan seviciliği yapman neye hizmet ettiğinin bir kanıtı. Ayrıca senin tarafında bir kadına böyle bir üslupla konuşulsa kadına şiddet diye kendini parçalayacak olan sen yine hem kaliteni hem de kapasiteni belli ettin. Yalakalarınla sanal dünyada mutluluklar"

HABERE YORUM KAT