Ayşenur Arslan gözaltına alındı

Ayşenur Arslan gözaltına alındı

Halk Tv'de program yapan Gazeteci Ayşenur Arslan, gözaltına alındı.

ESKİŞEHİR Halk Tv'de Medya Mahallesi programını hazırlayan gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Ankara 40 Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki bir davaya katılmadığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarıldığı ortaya çıktı . Ayşenur Arslan bir imza günü icin gittiği Eskişehir’de gözaltına alındı.  Ayşenur Arslan’ın ifadesi alınıp serbest bırakılacak.

"Bu şekilde gözaltına alınması ayıp!"

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç konuya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, "Maalesef gözaltına alındı. Kendisi ile konuştum. Emniyete götürülüyor. Bu gece gözaltında tutulacak. Adli Tıpa götürülecek. Sürmekte olan bir davaya ilişkin gözaltına alındı. Eskişehir'de panele gitmişti. Bu geceyi emniyette geçirecek. Gözaltına almadan  tebligat da yapılabilirdi. Türk medyasının ablasının bu şekilde gözaltına alınması artık ayıp. Saygıdeğer bir gazeteci.

Ayşenur Arslan dün de ekrandaydı, bu sabah da ekrandaydı. Neden Eskişehir'de gözaltına alındı? Yarın da hafta sonu. Muhtemelen pazartesi gününe kalacak. Umarım bir an önce bırakırlar." dedi.

Kaynak: SON DAKİKA | Ayşenur Arslan gözaltına alındı

HABERE YORUM KAT