Almanya'nın Türk milyoneri 'Chico Amca' sözleri karşısında gözyaşlarına boğuldu

Almanya'nın Türk milyoneri 'Chico Amca' sözleri karşısında gözyaşlarına boğuldu

Almanya'da lotodan 10 milyon Euro kazanarak zengin olan Chico lakaplı Kürşat Yıldırım, çektiği yeni duygu yüklü videoyla yine Alman basınını salladı.

Almanya'nın Dortmund şehrinde yaşayan loto milyoneri Chico, Instagram'da takipçilerini harcadığı tüm paralar hakkında bilgi veriyor. Lüks arabalarını takipçileriyle paylaşan milyoner, şimdiyse hayranlarının dileklerini yerine getirmeye başladı.

Chico YouTube videolarından birinde, Sasha isimli şu mesajını okudu:

"Merhaba Chico, birbirimize çok uzakta oturuyoruz. Arabalarından birinde iki çocuğumun fotoğrafını çekmek istiyorum…"

Bunun ardından harekete geçen sosyal medya fenomeni, Sasha’nın dileğini gerçekleştirdi. Chico, Dortmund'daki Eisenstrasse'de Sascha'nın çocukları Fabian (8) ve Mira (10) ile buluştu. Ardından küçük çocukları Porsche'sine bindirerek fotoğraflarını çekti. Yıldırım'a küçük çocuklar 'Chico Amca' diye seslendi. Aldığı hediyelerle de çocukları sevindiren milyoner, ailenin yanından ayrılırken gözyaşlarına boğuldu ve “Kamerayı kapatın” dedi.

Chico, duygusal anların ardından "Daha fazlasını yapabilmeyi isterdim. Ama o kadar çok mesaj, o kadar çok insan var ki. Sabah akşam ne duyduğumu veya okuduğumu bilseniz. İnanın gözlerim doluyor" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
6 Yorum