Alman polisi her yerde Türk zanlıyı arıyor: Boşandığı eşini öldürmek istedi

Alman polisi her yerde Türk zanlıyı arıyor: Boşandığı eşini öldürmek istedi

Almanya'da Türk vatandaşı olduğu öğrenilen 48 yaşındaki saldırgan, boşandığı eşini bıçaklayarak öldürmek istedi. Polis her yerde, olay yerinden kaçarak uzaklaşan zanlıyı arıyor.

Almanya'da bir kadın, boşandığı adam tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan kadının, tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Menden'de, Cuma günü akşam saatlerinde meydana gelen olay, ilgili makamları harekete geçirdi. İddiaya göre, Türk vatandaşı olduğu anlaşılan 48 yaşındaki bir erkek, şehir merkezinde bulunan bir apartmanda, boşandığı eşini bıçakla yaralayarak, öldürmek istedi.

Komşuları tarafından ağır yaralı halde bulunan kadın, polisin de ihbar üzerine olay yerine gelmesiyle, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

POLİS HER YERDE ZANLIYI ARIYOR

Arnsberg Savcılığı ve Hagen polisi tarafından oluşturulan ortak soruşturma ekibi, olayın ardından bölgeden kaçarak uzaklaşan zanlının bulunması için çalışma başlattı.

Tedavisi devam eden kadının hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis her yerde "cinayete teşebbüs" suçmalasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Türk zanlıyı arıyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT