İstanbul'da kadına şiddet Alman polisini harekete geçirdi

İstanbul'da kadına şiddet Alman polisini harekete geçirdi

İstanbul'da Almanya plakalı bir aracın içerisinde meydana gelen kadına şiddet olayı sonrası, Alman polis teşkilatı konuya müdahil oldu.

İstanbul'da, seyir halindeki Alman plakalı bir aracın içinde yaşanan kadına şiddet olayı, tepkilere neden oldu.

Fatih Sultan Mehmet köprüsü girişinde, vatandaşlar tarafından kayıt altına alınan görüntülerde, bir kadının, aracın ön koltuklarında oturan iki erkek tarafından darp edildiği görüldü.

Türk vatandaşlar tarafından kaydedilen dakikalarda, şoför koltuğunda oturan erkeğin, arka koltukta oturan kadına acımasızca saldırmasının ardından, ön yolcu koltuğunda oturan başka bir erkeğin de kadına vurmaya devam ettiği görüldü.

Şiddet olayı esnasında, aracın arka koltuğunda bir çocuğun da yer aldığı görülüyor.

ALMAN POLİSİ MÜDAHİL OLDU

Türk basınında, aracın "Alman" plakalı lüks bir Mercedes olduğu bilgisinin de paylaşılması üzerine, bazı Türk ve Alman sosyal medya kullanıcıları, haberlerin altına yorum yazarak, "Bavyera Polis Teşkilatı'nı", olayı kayıt altına almaları yönünde uyardı.

Tepkilere neden olan olaya dair, polis teşkilatının resmi X hesabı üzerinden, ilgili haberlerin altında bir açıklama paylaşıldı.

Teşkilat tarafından, kendilerine yapılan çağrıya verilen Türkçe yanıtta, "Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Olay muhtemelen İstanbul'da gerçekleşiyor. Bu video halihazırda Schwaben Süd-West'teki meslektaşlarımızın ellerinde bulunuyor" denildi.

Bavyera Polis Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada ayrıca, aracın Almanya'ya geri dönüş yaptığı durumda, mağdur kadına şiddet uygulayan saldırgan hakkında işlem yapılacağı belirtildi.

adsiz-003.png

ARTI49

HABERE YORUM KAT