Alman polisi "Ateş Şeytanı"nın peşine düştü

Alman polisi "Ateş Şeytanı"nın peşine düştü

Almanya'da Dortmundlu bir kadının çok sayıda yangından sorumlu olduğu iddia ediliyor.

Almanya'da Dortmund polisi son zamanlarda meydana gelen birçok yangından sorumlu olduğu iddia edilen "Ateş Şeytanı" olarak adlandırılan kadının peşine düştü.

"KAPILARINIZI KAPATIN"

Polis, Dortmund sakinlerine özellikle akşamları ve geceleri apartmanların ön kapılarının kapatılması çağrısında bulunmuştu.

45 yaşındaki kadının Hörde ve Nordstadt bölgelerinde meydana gelen üç ayrı apartman yangınıyla ilişkili olduğu düşünülüyor.

Dortmund Bölge Mahkemesi soruşturma hakimi, Cuma günü zanlı kadın hakkında tutuklama emri çıkardı. Mahkeme yetkilisi, "Başka yangınların da zanlıya atfedilebileceğine dair makul göstergeler var. Bu konudaki soruşturma devam etmektedir" şeklinde açıklamada bulundu.

Dortmundlu yetkililer, şüpheli kadının yangınları çıkarma nedenine dair herhangi bir bilgi vermedi. Ancak, polisin "kapsamlı cezai soruşturmalar" çerçevesinde hareket ettiği ve şüphelinin soruşturma altında olduğu belirtildi.

CHİCO'NUN EVLERİNİ DE Mİ YAKTI

Öte yandan polis Dortmund'da birçok evi kundaklayan kundakçının Chico lakaplı loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın Dortmund'daki evlerini yaktığını duyurmuştu. Ateş Şeytanı’nın Chico’nun da evlerini ateşe verdiği düşünülüyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT