Aldi'deki ürün büyük tepki çekti: Paramız çöpe gitti

Aldi'deki ürün büyük tepki çekti: Paramız çöpe gitti

Almanya'nın ucuz market zincirlerinden Aldi'den, Noel için hindi satın alan müşteriler, mağazayı eleştiri bombardımanına tuttu.

Dünyaca ünlü Alman markası Aldi'nin de aralarında bulunduğu market zincirlerinde satılan Noel hindisi, sosyal medyada tepkilerin odağında.

İngiltere'de; Aldi, Asda, Tesco ve Sainsbury's marketlerinde satılan hindi etinin, kısa sürede çürüdüğünü belirten müşteriler, markaları sosyal medyada eleştiri bombardımanına tuttu.

Noel için alınan ve hazırlanmak üzere dolaptan çıkarılan etlerin, çoktan çürümüş olduğu anlaşıldı. Bazı müşteriler, paketleri açtıklarında ağır bir kokuyla ve bozulmuş etlerle karşılaştıklarını ifade ettiler. Eleştirilerini, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla destekleyen müşteriler, "paralarının çöpe gittiğinin" altını çizen paylaşımlar yaptılar.

İşte bazı müşteri yorumları:

"Sainsbury's, Noelimizi mahvettin. Perşembe günü aldığımız hindiyi elimizden aldınız. Buzdolabında saklayın yazıyordu. Tüketim tarihine elbette uyulmuştur. Ama yine de et çürümüş."

"Kalitesiz hindi için teşekkürler, Tesco. Şimdi çöpte. Noel yemeği mahvoldu. 70 avroluk hindi çöpte!"

"TEŞEKKÜRLER ALDI!"

Aldi'ye gelen bir tepkide ise, yine sosyal medya platformu X üzerinden "ChristmasRuined" etiketi ile paylaşım yapan müşteri şunları söyledi:

"Aldi UK, çürük hindi için teşekkürler. Araştırmalar taze, çiğ hindinin yalnızca iki gün dayandığını gösteriyor, o halde neden onu 28 Aralık tarihine kadar 19'da satıyorsunuz? Görünüşe göre sanki şimdi Noel Günü tavuk yiyormuşuz gibi."

Marka yetkilileri ya da perakendecilerden, henüz konuya dair bir açıklama gelmedi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT