Akşener'den HDP'li Semra Güzel açıklaması

Akşener'den HDP'li Semra Güzel açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, öldürülen teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li vekil Semra Güzel'le ilgili konuştu. Akşener, "Fezleke Meclis'te oylanırsa arkadaşlarımdan 'evet' oyu vermelerini istedim" ifadesini kullandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklama yapan Akşener, öldürülen PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları çıkan HDP'li vekil Semra Güzel'le ilgili de ilk kez konuştu.

Akşener, "Bildiğim kadarıyla Erdoğan'ın konuyla ilgili bilgisi yok. AK Parti yöneticilerinin ısrarla kimsenin konuşmadığıyla ilgili dedikleri çok tuhaf. Büyük ihtimalle Erdoğan'a gıcıklığı bizim üzerimizden çıkarıyorlar.

2011'de açılım, saçılım denilen sürece karşı çıkmış insanlarız. 2010 yılında bir Kürt öğrencimin aramasıyla meşhur çadırlarda Atatürk'ün ve Türk bayrağının çıkarıldığını ağlayarak bana bildirmişti. Çadır mahkemeleri 'negri negri' şarkılar. Lahmacun ısmarlanan peşmergeler. O lahmacunların parası milletin cebinden çıkmış.

Semra Güzel'in fezlekesi gelecek Meclis'e bu fezlekeye arkadaşlarım evet' oyu verecek. Umarım rahatlamışlardır ama şimdi o Türkiye bayrağını çıkarma emrini veren zatlar OSLO'da 'ben verdim talimatı' demişti. PKK'yle masaya oturanların her birinin fezlekesinin gelmesi gerekiyor. Onlar getirmezse biz getireceğiz.

HABERE YORUM KAT