AK Parti kongreye gidiyor

AK Parti kongreye gidiyor

Tarafsız Bölge programında konuşan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi de kendisine gelen bilgilerde de kongreye gidildiğini söyledi.

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu görüşmesi sona erdi. Görüşme yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmesi başladı. Saat 18.00'da başlaması beklenen görüşme 18.45 sularında başladı.


Görüşme 1 saat 40 dakika sürdü 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmesi sona erdi. Görüşme, yaklaşık olarak 1 saat 40 dakika sürdü.

'Açıklama yapılmayacak' 

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, 1 saat 40 dakika süren görüşmeyle ilgili bir açıklama yapılmayacağını, olağan kabulün sona erdiğini belirttiler.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu yarın saat 11'de Ak Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek MYK toplantısı sonrası bir basın toplantısı düzenleyecek.
CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'tan bomba iddia.

CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de konuşan CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, "Son dakika bilgisidir. İlk edindiğim bilgiler çercevesinde AK Parti kongreye gidiyor" dedi.


 Abdülkadir Selvi: Kongreye gidiliyor

AKP'ye yakın kulis bilgileriyle bilinen Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi de ''AK Parti Ramazan Bayramı'ndan 15-20 gün önce kongreye gidecek. Davutoğlu yarın yapacağı basın toplantısında bu kararını açıklayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT