Selda Bağcan, Almanya'da

Selda Bağcan, Almanya'da

Ünlü Türk sanatçı Selda Bağcan, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Duisburg şehrindeki Duisburg Tiyatro Salonu'nda hayranlarıyla buluştu.

Selda Bağcan, Almanya'nın Duisburg şehrindeki Tiyatro Salonu'nda unutulmaz bir konser verdi. Binlerce müziksever, salonu tıklım tıklım doldurarak Bağcan'ın performansını izledi.

Bağcan, hayranlarına sevilen şarkılarını seslendirerek muhteşem bir gece yaşattı. Sahne enerjisiyle büyüleyen sanatçıya, izleyiciler cep telefonu ışıklarıyla eşlik etti. "Uğurlar Olsun", "Sarı Saçlım Mavi Gözlüm", "Yuh Yuh", "Adaletin Bu Mu Dünya" gibi şarkılarla konserine renk katan Bağcan, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Konser öncesinde Duisburg Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gülveren Cebir, Bağcan'a 50 yılık sanat hayatı nedeniyle bir plaket takdim etti. Etkinliğin Türkiye'den ünlü sanatçıları ve Avrupa'daki gurbetçileri bir araya getirmek için düzenlendiğini belirterek, Selda Bağcan konserinin muhteşem geçtiğini vurguladı.

Bu etkinlik, Türk müziğinin yaşayan efsanesi Selda Bağcan'ın hayranlarına unutulmaz bir müzik deneyimi yaşattığı bir gece olarak anılacak.

ARTI49

HABERE YORUM KAT