CHP listesinden meclise girdi ama İmamoğlu'na rest çekti

CHP listesinden meclise girdi ama İmamoğlu'na rest çekti

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

CHP listesinden meclise giren Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, Farklı Açılar programında Kübra Par'ın "Size göre Murat Kurum’un şansı mı daha yüksek Ekrem İmamoğlu’nun mu?" sorusunu "İki favori isim daha fazla konuşuluyor, tabii siyaset her zaman sürprizlere açık. Ben bir tık Murat Beyin önde olduğunu düşünüyorum." şeklinde yanıtladı.

Temurci " Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum" dedi.

Temurci'nin katıldığı programda, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri programda masaya yatırıldı.

"MURAT BEYİN ÖNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Par'ın "Size göre Murat Kurum’un şansı mı daha yüksek Ekrem İmamoğlu’nun mu?" sorusunu Temurci "İki favori isim daha fazla konuşuluyor, tabii siyaset her zaman sürprizlere açık. Ben bir tık Murat Beyin önde olduğunu düşünüyorum." diyerek yanıtladı.

"İSTANBUL'UN SORUNLARINA DAHA İYİ GELECEKTİR"

Par’ın “Gelecek Partisi olarak AK Parti ile ittifak kurmayı düşünür müsünüz ya da onların adayına destek olmayı düşünür müsünüz?“ sorusunu Temurci “Gelecek Partisi, Türkiye’de her siyasi parti ile görüşüyor. Gelecek Partisi’nin yönetimi İstanbul, Ankara, İzmir, Konya konusunda siyasi partilerle görüşüyor. 20 Şubat’a kadar karar verecekler. Önümüzdeki süreçte mevcut belediye başkanının performansını İstanbullular değerlendirecek.

Murat Kurum’unda performansını değerlendirecekler. Açık ifade edeyim. Ben İstanbul’un siyasi kavgaların merkezi olmasını istemiyorum. Siyasi kariyer için İstanbul çok önemli bir ildir. İstanbul’a hizmetkar olmadan daha büyük hedefler peşinde koşarsanız İstanbul sizi bir yere taşımaz.

Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum. ” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT