18 yaşındaki genç, 57 yaşındaki polisi öldürdü

18 yaşındaki genç, 57 yaşındaki polisi öldürdü

18 yaşındaki bir genç, olay yerine gelen polis memurlarına direndi ve saldırdı. Genç, polis memuruna vurduktan kısa bir süre sonra polis yere yığıldı. Polis, hemen hastaneye kaldırıldı ancak sabahın erken saatlerinde hayatını kaybetti.

Thüringen Bad Frankenhausen'de bir polis operasyonu sırasında 18 yaşındaki bir genç, 57 yaşındaki bir polis memuruna saldırdı ve vurdu. Kısa bir süre sonra polis memuru yere yığıldı ve hastanede hayatını kaybetti.

Polisin basın açıklamasına göre, Kyffhäuser polis karakolundan memurlar Cumartesi gecesi bir anlaşmazlığı çözmek için Bad Frankenhausen'deki bir bahçeye çağrıldı.

Verilen bilgiye göre, 18 yaşındaki bir genç, olay yerine gelen polis memurlarına direndi ve saldırdı. Genç, polis memuruna vurduktan kısa bir süre sonra polis yere yığıldı. Polis, hemen hastaneye kaldırıldı ancak sabahın erken saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir polis sözcüsü yaptığı açıklamada, 18 yaşındaki şüphelinin geçici olarak tutuklandığını söyledi. Polisin kesin ölüm nedeni Cumartesi günü yapılacak otopsi ile netlik kazanacak.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT