Yüzüğün taşını Kabe'den koparmışlar

Yüzüğün taşını Kabe'den koparmışlar

Binali Yıldırım, taktığı yüzüğe ilişkin soruya, "Oğlumun hediyesi, üzerindeki taş Kabe'deki İbrahim makamındaki taştan koparılmış" şeklinde cevap verdi.

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kaybeden ancak YSK'nın yenileme kararı sonrası yeniden seçime hazırlanan AKP'li Binali Yıldırım, taktığı yüzün taşının Kabe'de bulunan İbrahim makamındaki taştan koparıldığını söyledi.

Yüzükle ilgili "Oğlumun hediyesi, üzerindeki taş Kabe'deki İbrahim makamındaki taştan koparılmış" diye konuşan Yıldırım, İstanbul Havalimanı'nda yürüyüş süresinin uzun olması eleştirilerine ilişkin de "Daha iyi, spor yaparlar" cevabını verdi.

"Arkadaşımız bir yalan söyledi yalanı yatsı olmadan ortaya çıktı, hala o yalanı nasıl döndürürüm çabasında. Üzülüyorum. Yalanı da hatayı da kabul etmek erdemdir. Yalan ortaya çıktı, eyvallah, özür dile. Ne kaybedersin? Soruları istemiş dedi, ispat et. Moderatör çıktı dedi ki bizden istemedi dedi. Sakin olsun öfke kontrolü önemli bir şey" diye konuşan Yıldırım, Uğur Dündar'ın da canlı yayın moderatörlüğü teklifinden CHP'nin telkiniyle vazgeçtiğini iddia etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT