Vegan ayran çıktı: "Aygan"

Vegan ayran çıktı: "Aygan"

Dr. Antonius Martins, sade hindistan cevizi suyunun yanı sıra artık hindistan cevizinden yapılan vegan ayran da satıyor. Ambalaj üzerinde "Ayran Tadında" "Hindistan Cevizi İçeceği" olarak etiketlendi. Ürünün adı ise "Aygan".

Süpermarket raflarındaki vegan ürünlerin sayısı her geçen gün artıyor. Vegan olmayan gıdaların tadını çıkarmak için giderek daha fazla vegan ikame ürün bulunuyor.

Artık şimdi bir vegan ayran var.

Dr. Antonius Martins, sade hindistan cevizi suyunun yanı sıra artık hindistan cevizinden yapılan vegan ayran da satıyor. Ambalaj üzerinde "Ayran Tadında" "Hindistan Cevizi İçeceği" olarak etiketlendi. Ürünün adı "Aygan".

Aygan aynı zamanda "saf organik kalite" olarak da tanıtılıyor.

İÇERİĞİNDE NE VAR

Aygan ayrıca Avrupa Birliği organik tarım mührü ile etiketlendi. Üreticiye göre ise sadece vegan değil, aynı zamanda sağlıklı da... İçeceğin "bol miktarda değerli" hindistan cevizi içerdiği, ayrıca ilave şeker ve aroma içermediği söyleniyor. Bunun yerine yüzde 99 oranında hindistan cevizi sütü, vegan laktik asit ve kıvam arttırıcı bir madde olan gella içerdiği söyleniyor.

Üretici, "Aygan"ın "geleneksel olarak tuzlu" da olduğunu vurguluyor.

Aygan şu anda sadece üreticinin mağazasında ve organik pazarlarda online olarak satın alınabiliyor. Süpermarketlerde piyasaya sürülmesinin planlanıp planlanmadığı belli değil. Mağazadan 330 mililitrelik paket 1,79 Euro karşılığında sipariş edilebiliyor.

HABERE YORUM KAT