Ünlü fast food zincirinden bağış kampanyası

Ünlü fast food zincirinden bağış kampanyası

Münih'teki Eisbachstudios'ta düzenlenen 18. McDonald's Yardım Galası'nda toplam 1.381.661 Euro bağış toplandı.

McDonald's Çocuklara Yardım Vakfı yararına düzenlenen büyük bağış toplama galası 18. kez gerçekleştirildi. İş, cemiyet ve siyaset dünyasından çok sayıda konuk Eisbach Stüdyolarının seçkin ortamına davet edildi. Gecenin sunuculuğunu Thore Schölermann ve Jana Ina Zarrella üstlendi.

Yardım galasında toplam 1,381,661 Euro bağış toplandı. Elde edilen gelir doğrudan McDonald's Çocuklara Yardım Vakfı'na aktarıldı. Vakıf, yaptığı çalışmalarla ağır hasta çocukların ailelerine, hastanede geçirdikleri zorlu ve uzun tedavi sürecinde destek oluyorlar. Ebeveynler ve kardeşlerle kurulan yakınlık, genç hastaların iyileşmelerine yardımcı olan çok önemli bir yapı taşı. McDonald's Almanya CEO'su Mario Federico "McDonald's Kinderhilfe kalbimize çok yakın ve markamızın gücüyle onu desteklemekten her zaman mutluluk duyuyoruz. Ebeveynler için kendi çocuklarının sağlığının tehdit altında olmasından daha kötü bir şey yoktur vakıf tam da bu zor anlarda değerli çalışmalarıyla yardımcı oluyor" diyor.

İYİ BİR AMAÇ İÇİN ÜNLÜ KONUKLAR

Ayrıca bu yıl McDonald's Çocuklara Yardım Vakfı'na çok sayıda ünlü konuk ve patron da katıldı. Diğerlerinin yanı sıra Pietro Lombardi, Anna ve Angela Ermakova, Nova Meierhenrich ve Lola Weippert galayı sosyal bir etkinlik haline getirdi. Gecenin bir diğer önemli olayı da tanınmış şarkıcı Nico Santos'un performansıydı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT