Uğur Dündar'dan 'iddianame' açıklaması
Yayınlanma:
Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar, köşe komşusu Yılmaz Özdil'in hakkında Sezgin Baran Korkmaz göndermesi yapması üzerine konuya ilişkin olarak kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
Uğur Dündar paylaşımında "Soranlara ve merak edenlere son kez yazıyorum: SBK iddianamesinde ve Borajet davasında +1 Televizyonu yer almıyor!" ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet yazarı Tuncay Mollaveisoğlu ve Uğur Dündar canlı yayındayken haklarında tweet atan Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'e yanıt geldi. Uğur Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Artı 1 televizyonunun söz konusu iddianamelerde yer almadığını aktardı. "Uğur Dündar adı zaten hiçbir akçeli konuda geçemez" diyen Dündar, "Ekim Alptekin'i tanımam. Hiç konuşmadım. +1 TV'de 6 ay çalışıp, arkadaşlarımın emekleri sömürüldüğü için ayrıldım" ifadelerini kullandı.
Ekim Alptekin'i tanımadığını aktaran Dündar, şu mesajı paylaştı:
Türkiye