Türk mafya babaları Almanya'da uslu durmuyor!

Türk mafya babaları Almanya'da uslu durmuyor!

Alman basınında son yıllarda Türk mafya babaları hakkında haberler gündemden düşmüyor. Bu kişiler genellikle uyuşturucu, kara para aklama, gasp, adam kaçırma ve diğer suçlarla anılıyorlar.

Alman basını, Türk mafya örgütlerinin çoğunun yasal olarak faaliyet gösteren ve tanınmış iş adamlarıyla ilişkisi olan kuruluşlar tarafından finanse edildiği düşünüyor. 

Öte yandan çektiği videolarla Türkiye ve dünya gündeminden düşmeyen Sedat Peker, Almanya'nın tanınan mafya liderlerinden. Son yıllarda Avrupa'da da etkisini artırdığı düşünülen Peker'in Almanya'da da bazı suç örgütleriyle bağlantıları olduğu iddia ediliyor.

Bunun yanı sıra, Nürnberg'de bulunan bir Türk mafya örgütü olan "Osmanen Germania" da Almanya'daki Türk mafyasının önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Bu örgüt, genellikle kara para aklama, silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti gibi suçlarla anılıyor. Çete, Alman hükümeti tarafından engellense bile faaliyetlerini sürdürdükleri iddia ediliyor.

Berlin'de bulunan "Arabesk" adlı Türk mafya örgütü de Almanya'da faaliyet göstermekteriyor. Bu örgüt, özellikle uyuşturucu ticaretiyle suçlanıyor.

Artı49

HABERE YORUM KAT