Tosuncuk Mehmet Aydın teslim oldu!
Yayınlanma:
Binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandırıp milyonlarca lirayla sırra kadem bastığı gerekçesiyle yargılanan ve yurtdışında bulunan Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın teslim oldu.
Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, dün avukatları aracılığıyla Sözcü’ye ulaştı. Bir video paylaşan Aydın, “Kendi hür irademle en kısa sürede Türk yargısına teslim olacağım” dedi.
Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın, Brezilya Sao Paulo’da teslim oldu.
Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya'da teslim oldu. Aydın’ın avukatı Şehmus Uluç, Sözcü'ye yaptığı açıklamada, konsoloslukla bağlantı kurduklarını ve Türkiye’ye iadesi için resmi işlemlere başlandığını söyledi.
Türkiye