THY'den gidiş dönüş 139 dolar kampanyası

THY'den gidiş dönüş 139 dolar kampanyası

Yaz sezonunda gurbetçilere fahiş fiyatlarla bilet satan Türk Hava Yolları, kış sezonunda uçakların boş kalmaması için İtalya, İspanya, Fransa, Malta, Portekiz ve Yunanistan'daki 25 noktaya gidiş dönüş 139 avrodan bilet kampanyası başlattı.

FRANKFURT - Yaz sezonunda gurbetçilere fahiş fiyatlarla bilet satan Türk Hava Yolları (THY), kış sezonunda uçakların boş kalmaması için Avrupa'nın bazı bölgelerine gidiş dönüş 139 dolardan başlayan fiyatlarla bilet satmaya başladı.

THY, yolcularına İstanbul'dan İtalya, İspanya, Fransa, Malta, Portekiz ve Yunanistan'da bulnan 25 varış noktasına 139 dolarlık gidiş dönüş biletler satılacağını açıkladı.

Kısa süreli ve sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak olan bu kampanyadan yararlanmak isteyenler,

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 17 Ocak- 31 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul çıkışlı bilet alabilecek ve 12 Şubat- 07 Haziran 2018 tarihleri arasından her şey dahil 139 dolara seyahat edebilecekler.

CHP tüm yıl için taban fiyat önermişti

Yaz sezonunda gurbetçilere satılan bilet fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle, Cumhuriyet Halk Partisi yasa teklifi vermiş ve bilet fiyatlarının 499 TL ile sınırlandırılmasını önermişti. Söz konusu öneri henüz meclis gündemine gelmese de, TBMM'de çoğunluğa sahip olan AK Parti destek vermediği için yasalaşması mümkün görülmüyor. 

HABERE YORUM KAT