TDH Avrupa’da atağa geçti: Mustafa Sarıgül bizzat ilgileniyor

TDH Avrupa’da atağa geçti: Mustafa Sarıgül bizzat ilgileniyor

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Avrupa’da örgütlenmeye hazırlanıyor. TDH Almanya Temsilcisi Cem Karadağ yurtdışındaki seçmenlerin gözü kulağı olacaklarını, Avrupa örgütlenmesiyle TDH lideri Mustafa Sarıgül’ün bizzat ilgilendiğini belirtti.

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Avrupa ülkelerinde yaşayan seçmenlerin sesi olabilmek için örgütlenmeye başlayacak. 

TDH kurucu üyesi ve Almanya Temsilcisi Cem Karadağ, Frankfurt’ta düzenlediği bir toplantıda hareket hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi ve en kısa zamanda Avrupa’da örgütleneceklerini duyurdu. Karadağ, TDH lideri Mustafa Sarıgül’ün Avrupa ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımıza büyük önem verdiğini kaydetti. Almanya’nın Frankfurt kentinde bir basın toplantısı düzenleyen Cem Karadağ, yurtdışındaki seçmenlerin gözü kulağı olacaklarını kaydetti.

tdh-avrupa.jpeg

Türkiye Değişim Hareketi Kurucu Üyesi ve Almanya Temsilcisi Cem Karadağ, Frankfurt Fuar Kulesi’nde bir basın toplantısı düzenleyip, TDH Avrupa örgütlenmesi startını verdi.

SARIGÜL BİZZAT TAKİP EDİYOR 

9 yıl önce Almanya’ya gelen Cem Karadağ, Türkiye’de belirli bir dönem çok yakınında siyasi çalışmalar yaptığı TDH lideri Mustafa Sarıgül’ün Avrupa örgütlenmesiyle bizzat ilgilendiğini bildirdi. 

Öncelikle Almanya’da eyaletler bazında örgüleneceklerini belirten TDH Almanya Temsilcisi, ”Herkesi kucaklayacağız. Asla ayrım yapmayacağız” diye konuştu. 

TDH İKTiDARA TALİP

TDH’nin 20 Aralık tarihinde siyasi parti kimliğine bürüneceğini belirten Cem Karadağ, “Kimsenin peşine takılmayacağız. Doğrudan iktidara talibiz. Kamuoyu yoklamaları doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor” dedi.

Frankfurt’taki basın toplantısına TDH lideri Mustafa Sarıgül de telefonla katıldı. 

+49 – FRANKFURT

HABERE YORUM KAT