Taraftar 'HÜKÜMET İSTİFA' dedi... Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa etti!

Taraftar 'HÜKÜMET İSTİFA' dedi... Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa etti!

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçta siyah beyazlı taraftarlar hükümeti istifaya çağırdı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş kulübü üyeliğinden istifa etti.

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki hükümet protestosunun ardından, Beşiktaş-Antalyaspor maçında da benzer görüntüler yaşandı. Beşiktaşlı taraftarların protestosu maç sırasında da devam ederken "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz", "Hükümet İstifa" sloganı da atıldı. Öte yandan, kale arkasında bazı taraftarlar gözaltına alındı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş kulübü üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. 

Özdemir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Afet sonrası futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur. Bugün oynanan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş'a ve Beşiktaş'ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız, Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır."

HABERE YORUM KAT