Soruşturma gizemini koruyor: Almanya'da nargile kafenin önünde hareketsiz yatarken bulundu

Soruşturma gizemini koruyor: Almanya'da nargile kafenin önünde hareketsiz yatarken bulundu

Hamburg'da 58 yaşındaki bir adam, sicili pek de temiz olmayan bir nargile kafenin önünde baygın yatarken bulundu, hastaneye kaldırıldı.

Almanya'nın kuzey şehirlerinden Hamburg'da gizemli bir olay meydana geldi. İddiaya göre bir adam, daha önce polis tarafından birden fazla kez baskın yapılan bir nargile kafenin önünde baygın halde bulundu.

Dün gece saatlerinde Hamm bölgesindeki Wendenstraße ve Grevenweg kavşağında meydana gelen olayda, 58 yaşında bir adam, çevreden geçen yurttaşlar tarafından yerde hareketsiz yatar vaziyette bulundu. Baygın adam, çevredekilerin müdahalesiyle bir nebze kendine getirildikten sonra olay yerine acil servis ekipleri çağrıldı.

Polis kaynaklarının aktardığına göre, bölgeye çağrılan sağlık ekipleri, adamı resüsitasyon koşulları altında hastaneye götürdü.

Baygın adamın, daha önce polis tarafından birkaç kez operasyon yapılan nargile kafenin önünde yatıyor olması, meselenin kafeyle ilgisi olabileceğine dair şüphe uyandırsa da polis ilk bulgulara göre olayın kafeyle ilgisi olmadığını açıkladı.

Polis, olayla ilgili detaylı soruşturma başlattı. Bazı yerel basın kuruluşları da meselenin nargile kafeyle ilgili olup olmadığına dair araştırmaları yakından takip edecek.

ARTI49
Fotoğraf: Temsili

HABERE YORUM KAT