Sokakta yürürken kafasına fişek düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

Sokakta yürürken kafasına fişek düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

Baden-Württemberg'de yolda yürüyen yaşlı bir kadının kafasına, işaret fişeği kapsülü olduğu düşünülen bir nesne çarptı. Kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olayın arkasında bir kasıt olup, olmadığı araştırıyor.

Baden-Württemberg, Karlsruhe’deki insanlar dışarıda vakit geçirirken, beklenmedik ve trajik bir olay meydana geldi.

Mühlburger Tor’daki Weststadt bir kule bloğunun önünden geçmekte olan 75 yaşındaki bir kadın, aniden yere yığıldı ve başından ağır yaralı olarak bulundu. Olay yerine çağrılan acil servis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kadın kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Polis, olayın ardındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor. İlk bulgular, 15 katlı gökdelenden atılan bir gaz fişeğinin kadının başına isabet ettiğini gösteriyor. Ancak, bu fişeğin kasıtlı olarak mı yoksa kazara mı atıldığı henüz netlik kazanmadı.

HENÜZ NEDENİ BİLİNMİYOR

Bu trajedinin gençlerin dikkatsizliği sonucu mu yoksa başka bir sebepten mi kaynaklandığı sorusu ise henüz yanıt bulmuş değil. Görgü tanıkları, olay sırasında kule bloğunda şüpheli hareketlerde bulunan gençleri işaret ediyor.

Polis, fişeğin boş bir azot oksit kartuşu olup olmadığını veya başka bir nesne mi olduğunu belirleyemedi. Nitröz oksit ayrıca kullanımı gençler arasında artan bir uyuşturucu olarakta biliniyor.

BENZER OLAYLAR YAŞANDI

Bu olay, Berlin’de yaşanan ve yüksekten atılan nesnelerin yol açtığı tehlikeli olaylara dair endişeleri artırıyor.

Geçtiğimiz hafta içinde başkentte benzer iki olay daha yaşandı. Birinde, yedi yaşındaki bir çocuk, yanında düşen ağır taşlarla dolu bir çanta ile kıl payı ölümden döndü. Diğer olayda ise, bir kişi düşen metal çubuklardan son anda kurtuldu.

Polis, her iki olayda da şüpheli bulunamamasına rağmen, ağır yaralamaya teşebbüs suçundan soruşturmalarını sürdürüyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT