Şen 'Kılıçdaroğlu'na neden karşı olduğunu açıkladı!

Şen 'Kılıçdaroğlu'na neden karşı olduğunu açıkladı!

Millet İttifakı'ndaki krizin ardından "cumhurbaşkanı adaylığı" için ismi geçen hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı canlı yayında "Niye bu kadar Kılıçdaroğlu'na karşısınız?" sorusunu "Yaşına da duruşuna da karşıyım. İkna edici olmamasına karşıyım" dedi

Geçtiğimiz hafta Millet İttifakı arasında yaşanan 'aday' krizinde Ersan Şen ismi de çok konuşulmuştu. Canlı yayında 'cumhurbaşkanı adaylığı' açıklaması yapan Şen'i İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arayınca yaşananlar gündem yaratmıştı. Altılı Masa'daki kriz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığının çıkışı gelmişti. Son olarak ünlü hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı canlı yayında yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Habertürk canlı yayınında Ersan Şen, gazeteci Faruk Aksoy'un kendisine yönelttiği "Siz niye bu kadar Kılıçdaroğlu'na karşısınız?" sorusuna "Bakın Kılıçdaroğlu'na karşı olduğum argümanları söyledim. Bugüne kadar dinleyip anlamadıysan ben ne yapabilirim. Birçok yayına katıldık birlikte. Şu anda zaman sorunum var diye bunları tekrar bana anlattırmaya çalışma. Ben başka cümleler söyleyeceğim." diye yanıt verdi.

Devamında Şen, "Kılıçdaroğlu'nun yaşına da karşıyım, duruşuna da karşıyım, ikna edici olmamasına karşıyım, CHP'nin genel başkanı olduğu halde tabanın bu kadar tartışma açmasına karşıyım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT