Sedat Peker’in son videosunda dikkat çeken kitap detayı!

Sedat Peker’in son videosunda dikkat çeken kitap detayı!

Sedat Peker'in dün yayınladığı 10. videosundaki kitap detayı dikkat çekti.

Suç örgütü lideri Sedat Peker dün 10.Bölüm ''Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğuyla ölçülürmüş'' isimli bir video yayınladı.

Paylaştığı videoda'' 'Bazı arkadaşlarımız benim öldüğüm veya cezaevinde olduğum yönünde bazı şeyler söylemişti, bu paylaşımları da benim değil başkasının yaptığını söylemişti bu sebeple bu videoyu çekmek zorunluluğu hissettim.Video çekmeme konusu benim fikrim değil.Uluslararası güvenlik sebebiyle' suikast yapılma riskinde en üst noktada olduğum için bulunduğum ülkenin kanunları nedeniyle video yayınlayamadım'' ifadelerini kullandı.'' 

Medyaradar'da yer alan habere göre; Her videosunda arka plana bir kitap koyan Sedat Peker bu kez de Paulo Coelho‘nun “Işığın Savaşçısının Elkitabı” kitabını tercih etti. Masasının önüne dürbün, ona asılı duran Zülfikar ve yine alışık olunduğu üzere zarf vardı.

Videoyu izleyenler özellikle Peker’in arkasındaki “Işığın Savaşçısının Elkitabı” ile hangi mesajı vermek istediğini araştırmaya başladı.

Peki, kitap ne anlatıyor?

Kitabın kısa özeti: Hayallerimizi yaşamamız, hayatı kucaklamamız, yazgımızla yüzleşmemiz için bir çağrı. Paulo Coelho, benzersiz üslubuyla, her birimizin kendi içindeki Işığın Savaşçısı’nı keşfetmesine yardımcı oluyor; hepimizi Savaşçı’nın yoluna çağırıyor: Yaşıyor olma mucizesinin değerini bilenin, yenilgisini kabullenenin, sonunda olmak istediği insan olabilen kişinin yoluna. Işığın Savaşçısının Elkitabı, Simyacı’nın yazarından bilgelik dolu bir armağan. Işığın Savaşçısı, başkalarının kendisine biçtiği rolü oynamaya çalışarak zaman harcamaz. Işığın Savaşçısı, kışkırtmalara kulak asmaz; onun, gerçekleştirmesi gereken bir yazgısı vardır. Işığın Savaşçısı, kendi kusurlarının farkındadır, ama erdemlerini de bilir. Işığın Savaşçısı, her zaman elinden gelenin en iyisini yapar, başkalarından da aynı şeyi bekler.

HABERE YORUM KAT