'Sedat Peker bağış yaptı' iddiasına eşi Özge Peker'den açıklama geldi!

'Sedat Peker bağış yaptı' iddiasına eşi Özge Peker'den açıklama geldi!

'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına "Kızlarım Lina, diğer kızım Mina" diyerek 50 milyon TL bağışlayan 'Savaş Ateş'in Sedat Peker olduğu öne sürülmüştü o iddialar hakkında Özge Peker'den açıklama geldi.

Halk TV özel yayınıyla gerçekleştirilen kampanyada 33 bin 98 aileye kira desteği için 330 milyon lira toplandı. Kampanyaya 50 milyon TL bağış yapan Savaş Ateş isimli bir vatandaş ise kısa sürede gündem oldu. KKTC'den yayına bağlandığını ifade eden Savaş Ateş, "Aile şirketi olarak, Yunanistan'dan 50 milyon TL bağışlamak istiyoruz" dedi.

Bu gelişmenin ardından sosyal medyada ses getiren bir iddia ortaya atıldı. Kullanıcılar bağışı yapan kişinin andığı Line ve Mina isimlerinin Sedat Peker'in kızlarıyla aynı olmasına dikkat çekti. 

Sedat Peker'in eşi Özge Peker, konu hakkında Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

Özge Peker açıklamasında ''"Dün akşam saatlerinde Halk Tv kanalında yapılan çok değerli  bir yardım organizasyonunda yapılan bir bağışın aslında eşim tarafından yapıldığı sosyal medyada bazı internet sitelerinde yer almıştır. Bu yardım eşime ait değildir." ifadelerine yer verdi

İşte o açıklama:

img-8635.jpg

HABERE YORUM KAT