Sarhoş sürücü trafiği birbirine kattı, helikopterle hastaneye kaldırıldı

Sarhoş sürücü trafiği birbirine kattı, helikopterle hastaneye kaldırıldı

Polis, kontrolden kaçan alkollü sürücüyü kaza yaptıktan sonra yakalayabildi.

Bayreuth'ta ehliyetsiz sarhoş sürücü, polis kontrolünden kaçmaya çalışınca ortalık karıştı. 65 yaşındaki adam, polisten kaçarken 200 km'den fazla hıza ulaştı. A9 otoyoluna çıkan adam birden fazla kazaya neden oldu. Kazalarda yaralanan bazı vatandaşlar hastanelik oldu.

Polise göre, Bayreuth bölgesindeki Trockau ve Pegnitz arasında 65 yaşındaki adamın sürüş manevraları iki kamyonun çarpışmasına neden oldu. Daha sonra Orta Franconia'ya doğru hızla ilerleyen sürücü, Schnaittach kavşağında (Nürnberger Land bölgesi) çıkış rampasının virajında otoyolu terk ederken bir tabelaya çarptı.

HASTANEYE HELİKOPTERLE GÖTÜRÜLDÜ

Kaza, adamın kaçma girişimine son verdi. Adam yakalandığında, polisler ehliyetinin olmadığını ve alkollü olduğunu tespit etti. Adamın otoyol çıkışındaki kazada da hafif yaralandığı anlaşıldı. Arabasına el konulan adam helikopter yardımıyla hastaneye götürüldü.

Alkollü ve ehliyetsiz sürücü, "karayolu trafiğine tehlikeli müdahale", "yasa dışı motorlu araç yarışı", "vur-kaç" ve "ihmalkar bedensel zarar" suçlarından yargılanacak.

HABERE YORUM KAT