Saksonya'da 13 yaşındaki kıza işkence edip kayda aldılar!

Saksonya'da 13 yaşındaki kıza işkence edip kayda aldılar!

Yaşları 12 ila 17 arasında değişen dört kız Dresden yakınlarındaki Meißen'de 13 yaşındaki bir kıza saldırdı. Polisin iddia ettiğine göre, 13 yaşındaki kıza işkence yapılmış.

Saksonya'da dört genç kız, Dresden yakınlarındaki Meißen’de 13 yaşındaki bir kıza saldırdı. Kaçırma ve işkence içeren bu olayın, cep telefonu kamerasıyla kaydedilmiş olabileceği düşünülüyor.

Polis raporlarına göre, saldırganlar Cumartesi sabahı saat 9 civarında Käthe-Kollwitz-Park’ta genç kıza pusu kurdu. Slovakyalı olduğu belirtilen kurban, sayıları fazla olan kızlar tarafından yere yatırıldı ve direnme şansı olmadan saldırıya uğradı.

Dört saldırganın, genç kızı yakındaki terk edilmiş bir binaya sürüklediği, bağladığı ve sopa dahil çeşitli nesnelerle defalarca dövdüğü iddia ediliyor.

Polis raporlarına göre kurban, saldırganlar tarafından beş saat sonra serbest bırakıldı. Yaralı halde binadan dışarı koşarak yardım isteyen genç kız, bulunduktan sonra hastaneye götürüldü.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayın ardından polis, dört Ukraynalı saldırganı kısa sürede tespit etti. Şu anda hürriyetten yoksun bırakma ve ağır bedensel zarar verme suçlarından soruşturuluyorlar. Saldırının nedeni ve saldırının videoya alınıp alınmadığı konusu hala soruşturma altında. Polis, bu amaçla akıllı telefonlara el koyduğunu belirtti.

İNTERNETTE YAYINLANIYOR

Almanya’da son zamanlarda, reşit olmayan saldırganların saldırılarını filme aldıkları ve internette yayınladıkları endişe verici gençlik suçları vakaları artış gösteriyor. 2023 federal polis istatistiklerine göre, gençler arasındaki şiddet, özellikle göçmen topluluklarında ciddi bir artış gösterdi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT