REWE'de satılan sosisi alanları uyardılar: Zehirlenmeye yol açabilir

REWE'de satılan sosisi alanları uyardılar: Zehirlenmeye yol açabilir

Rewe'de satılan "ja!" marka bir sosis ürünü geri çağrılıyor. Ürünün mutlaka değiştirilmesi ve tüketilmemesi gerekiyor.

Almanya'da zaman zaman geri çağırmalar oluyor. Şimdi Rewe müşterilerinin de dikkatli olması gerekiyor. “ja!” marka bir sosis geri çağrılıyor. Ürünü evinde bulunduranlar mutlaka değiştirmelidir.

Geri çağırma özellikle “ja! Delikatess Geflügel-Fleischwurst” ürünü ile ilgili. Söz konusu sosisi satın aldığından şüphelenen herkes aşağıdaki ayrıntılara dikkat etmelidir:

Ürün: “ja! Delikatess Geflügel-Fleischwurst”
Şirket: OVO Vertriebs-GmbH
Miktar: 500g
Son kullanma tarihi: 04.07.2024
Parti: 10722263
Saat: 8-10 arası

sssscfas.jpg

SAĞLIK SORUNLARINA YOL AÇABİLİR

Özellikleri belirtilen bu parti geri çağırmadan etkilendi. Bunun nedeni ise sosisin yeterince ısıtılmamasıdır. Sonuç olarak et yumuşak ve macun kıvamındadır. Ayrıca daha çabuk bozulabilir, bu nedenle tüketimi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Bozulmuş sosis yerseniz, sadece ishal, mide bulantısı ve kusma riskiyle karşı karşıya kalmazsınız. Hatta gıda zehirlenmesine bile yol açabilir. Bu nedenle müşteriler kesinlikle söz konusu “ja!” sosisi yemekten kaçınmalıdır.

Üretici OVO Vertriebs-GmbH etkilenen ürünü satıştan çekti. Ürünü evinde bulunduran müşteriler herhangi bir satış noktasında ürünü değiştirebilir ve paralarını geri alabilirler. Bunun için herhangi bir makbuz gerekmiyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT