Rewe müşterisi sepetini paylaştı: ''Tahmin edin ne kadar tuttu?''

Rewe müşterisi sepetini paylaştı: ''Tahmin edin ne kadar tuttu?''

Rewe'den alışveriş yapan bir kadın aldığı ürünlerin toplam fiyatının çok olduğunu düşündüğü için sepetinin görselinin paylaşarak twitterdaki kullanıcıların alışverişin ne kadar tuttuğunu tahmin etmelerini istedi.

Almanya'da son yıllarda bazı ürünlerde fiyat artışına gidildi. Fiyat artışlarının nedenleri arasında, korona salgını nedeniyle teslimat darboğazlarının sonuçları ve Ukrayna savaşı nedeniyle artan enerji maliyetleri yer alıyor.

Bir Rewe müşterisi süpermarkette alışveriş yaptıktan sonra Twitter hesabında satın aldığı ürünlerin bir fotoğrafını yayınladı ve topluluğu satın aldığı ürünlerin fiyatını tahmin etmeye çağırdı.

 

 

Fotoğraf çeşitli yiyecekleri gösteriyor: alışveriş arabası diğer şeylerin yanı sıra salatalık, mango, patates, yoğurt, ketçap, limon, peynir ve bir enerji içeceği içeriyor. Birçok kullanıcı daha sonra, satın alma işleminin ne kadar pahalı olduğunu düşündüklerine ilişkin tahminleriyle yanıt verdi. Bazıları 30 Euro olduğunu söylerken, bazıları ise 90 Euro tahmininde bulundu oldu.

Rewe müşterisi, kısa bir süre sonra, ne kadar tuttuğuyla ilgili paylaşımda bulunarak ''45 Euro'ya mal olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT