Rasim Ozan Kütahyalı’nın çok konuşulacak lüks yalısından dikkat çeken kareler!

Rasim Ozan Kütahyalı’nın çok konuşulacak lüks yalısından dikkat çeken kareler!

Rasim Ozan Kütahyalı, popüler medya figürlerinden Adem Metan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Videoyu izleyenlerin en çok konuştuğu ise Kütahyalı'nın lüks evi oldu!

Beyaz Futbol programında futbol yorumculuğu yaptığı sırada Boşnaklara yönelik hakaretlerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, son dönemde yeniden ekranlarda görünmeye başladı.

2.jpg

Beyaz TV tarafından ekranların kendisine yeniden açılması Boşnakları ayaklandıran Kütahyalı, birkaç gün önce Cüneyt Özdemir’in, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasıyla ilgili canlı yayınına katılmıştı.

3.jpg
Bir süredir yıldızı yeniden parlatılmak istenen Kütahyalı, son olarak ise popüler medya figürlerinden Adem Metan’ın YouTube kanalına konuk oldu.

4.jpg

Berat Albayrak’ın istifası konusunda yaptığı öngörülerin hiçbirisi hayata geçmeyen ve siyasetten ağzı yanan Rasim Ozan Kütahyalı, Adem Metan’ın programında daha çok sanat sohbeti yaptı.

5.jpg

Netix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizi hakkında uzun uzun analizlerini paylaşan Kütahyalı, sanat üzerine görüşlerini aktarmaktan da geri durmadı.

6.jpg
Kütahyalı’nın evinde, eserlerinde daha çok “semiren insanları” resmeden ve bu tarzı ile dünyada büyük ün kazanan Fernando Botero’nun eserine yer vermesi de oldukça dikkat çekti.8.jpg
Programın Youtube’da yayınlanması ile birlikte, Nagehan Alçı ile evli olan Kütahyalı’nın lüks yalısının dekorasyonu, duvarları süsleyen film afişleri ve posterler, devasa kitaplığı ile çalışma odasının başköşesini ayırdığı ünlü ressam Fernando Botero’ya ait “Çıplak kadın” adlı eserin replikası da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
 

9.jpg

İşte Kütahyalı’nın evinden kareler…

10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpgcb78f2f044c16c6e.jpg

HABERE YORUM KAT