Psikopat kedi Almanya'da terör estirdi: 3 yaralı var

Psikopat kedi Almanya'da terör estirdi: 3 yaralı var

Almanya'da bir evde çıkan küçük yangından kedileri kurtarmak isteyen itfaiyeciler, aralarından "davetsiz misafirleri sevmeyen" birinin saldırısına uğradı.

Münih'te itfaiye ekipleri aldıkları bir ihbarla harekete geçti ancak müdahale etmek istedikleri olayda, öfkeli bir kedinin saldırısına uğradılar.

Dün öğleden sonra Lauinger Straße'deki bir daireden dumanların yükselmesi sonrası aldıkları ihbarla harekete geçen ekipler, dairenin oturma odasında tutuşmuş el işi malzemeleri buldular ve bu malzemeleri lavabodan aldıkları bir miktar suyla hızla söndürdüler.

Ekipler kısa bir süre sonra, hala yoğun bir şekilde dumanla dolu olan dairede 7 kedi olduğunu fark etti. Zarar görmemeleri için kedileri tahliye etmek isteyen ekipler, aralarından birinin "öfkeli" davranışlarıyla karşı karşıya kaldı.

SAHİBİ GELİNCE SAKİNLEŞTİ

Merdiven boşluğuna kaçan kedi, önce kendisini yakalayan ekip liderini ısırdı. Çığlık atan meslektaşına yardım etmek için olay komutanı da merdiven boşluğuna koştu. O da kedi tarafından saldırıya uğradı. Hayvan onun da elini ısırdı. Olaya müdahale eden üçüncü bir itfaiyeci de sıyrıklarla kurtuldu.

Kedi, kısa bir süre sonra ev sahibinin olay yerine gelmesiyle sakinleşti. Evdeki dumanlar yüksek performanslı bir fanla duman tahliye edildikten sonra da daireye geri döndü.

Öfkeli kedinin saldırısına uğrayan itfaiyecilerin ellerinde oluşan yaralar tedavi edildi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT