Premier Lig'de korkutan anlar: Futbolcu kalp krizi geçirdi

Premier Lig'de korkutan anlar: Futbolcu kalp krizi geçirdi

Luton Town oyuncularından Tom Lockyer, AFC Bournemouth maçı sırasında fenalaşarak yere yığıldı, maç yarıda kesildi.

İngiltere'deki Premier Lig mücadelesinde futbolseverleri üzen bir olay yaşandı.

AFC Bournemouth'un Luton Town'a karşı oynadığı maçta, Luton'un savunma oyuncusu Tom Lockyer 59'uncu dakikada rakibin herhangi bir etkisi olmadan yere yığıldı. 29 yaşındaki oyuncuya hemen saha içinde müdahale edildi.

MAÇ YARIDA KESİLDİ

Daha sonra Lockyer, taraftarların alkışları arasında sedyeyle sahadan çıkarıldı. Lockyer'la ilgilenen doktor, oyuncunun yanıt verdiğini duyurarak sevindirici haberi verdi. Kalbi duran Lockyer'in "tekrardan kalbinin çalıştığı" aktarıldı.

Ancak kısa bir aranın ardından skor 1-1 iken oyun tamamen durduruldu.

İngiltere'nin eski uluslararası oyuncusu Gary Lineker, futbolcudan iyi haber gelmesinin ardından sosyal medya hesabından, "Tanrıya şükürler olsun" yazdı.

ÖZÜR DİLEDİLER

Luton ise şu açıklamayı yaptı:

"Olayın tam boyutunu ve bundan sonra ne olacağını henüz bilmiyoruz ancak Bournemouth'a ve her iki taraftaki sağlık personeline, kesinlikle inanılmaz olan acil müdahaleleri için teşekkür ediyoruz."

Kulüp açıklamasınada, "Her iki takımdan oyuncuların sevgili yoldaşlarını ve arkadaşlarını bu şekilde gördükten sonra oyuna devam edemedikleri için izleyen tüm taraftarlardan özür dileriz" denildi.

DAHA ÖNCE DE FENALAŞMIŞTI

Lockyer Mayıs ayında Coventry City ile oynanan play-off finalinde fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Kalp ameliyatı geçiren futbolcunun tedavisi ardından kariyerine devam etmesi için yeşil ışık yakılmış ve yeniden sahalara dönmüştü.

ARTI49

HABERE YORUM KAT