Paskalya'da tatil yapacaklar dikkat: Trafik bu bölgelerde yoğunlaşacak

Paskalya'da tatil yapacaklar dikkat: Trafik bu bölgelerde yoğunlaşacak

Aşağı Saksonya'nın ardından bu hafta sonu diğer eyaletler de Paskalya tatiline girecek. Geçmiş tecrübeler de gösteriyor ki tatil, trafikte yığılma ve sıkışıklıklara neden olacak. İşte bazı detaylar...

Paskalya tatiline şimdiden giren Aşağı Saksonya'nın ardından bu hafta sonu diğer eyaletler de tatile girecek. Önümüzdeki hafta sonu (23 ve 24 Mart) Aşağı Saksonya ve Bremen'deki otoyollarda, tatile bağlı olarak sıkışıklıklar meydana gelebilir.

ADAC'a göre, sadece yüksek trafik hacmi nedeniyle değil, aynı zamanda çok sayıda yol çalışması nedeniyle de tatil süresince trafik sıkışıklığı riski var.

Büyük Bremen ve Osnabrück bölgelerinde, Hannover ve Hamburg arasında ve Oldenburg yakınlarındaki A29 otoyolu ile Uthlede yakınlarındaki A27 otoyolundaki yol çalışmalarına bağlı olarak tıkanıklıklar bekleniyor.

KUZEY DENİZİ'NE GİDEN YOLLAR TIKANABİLİR

Daha önceki tecrübeler, özellikle tatil günü olan Cumartesilerin yanı sıra "Kutsal Perşembe" (28 Mart) ve "Kutsal Cuma" (29 Mart) günlerinde de trafiğin yoğun olacağını düşündürüyor.

Kuzey Ren-Vestfalya'daki tatillerin de bu hafta sonu başlamasının ardından, pek çok insanın Kuzey Denizi'ne doğru yola çıkması ve buna bağlı olarak yoğunlukların oluşması bekleniyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT