'Paris ne kadar güvenliyse, Ankara o kadar güvenli'

'Paris ne kadar güvenliyse, Ankara o kadar güvenli'

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Türkiye'de güvenlik olmadığına dair, Batı'da pek çok kirli algı var. Paris ne kadar güvenliyse Türkiye'de Ankara o kadar güvenlidir" dedi.

STRAZBURG - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Türkiye ile ilgili Batı'da pek çok kirli algı var Türkiye'de güvenlik olmadığına dair. Türkiye'deki güvenlik Strazburg'daki güvenlik nasılsa aynıdır. Paris ne kadar güvenliyse Türkiye'de Ankara o kadar güvenlidir. Türkiye ile ilgili ne duyarsanız bir de Türkiye'den o bilgileri teyit edin. Acaba doğru mudur, eğri midir? Göreceksiniz ki pek çoğu yalan, iftira. Olmadık şeyler maalesef Türkiye aleyhine algı oluşturmak için kullanılıyor" dedi.

Bozdağ, Türkiye aleyhine yalan ve fitne üzerine kurulu algılar oluşturulmaya çalışıldığına işaret ederek, bu algılara karşı hakikatin egemen olması için yoğun mücadele verdiklerini bildirdi.

Bozdağ, şunları kaydetti:

"Avrupa'da ağırlanan DHKP-C'li, PKK'lı ve FETÖ'cü teröristler her yerde kravatlarıyla dolanıyorlar ve her yerde Türkiye'nin aleyhine kanaat oluşturmak için yarış içindeler."

Bu teröristlerin gazetelere, televizyonlara, yorumculara ve siyasilere Türkiye'nin aleyhine bir cümle ettirmek, bir raporun altına imza attırmak için para aktardıklarını ifade eden Bozdağ, şöyle dedi:

"Türkiye, kirli bir operasyonla karşı karşıya"

"Raporları hazırlıyorlar, götürüp veriyorlar, altına sen sadece imzanı atıyorsun. O raporu sonra alıp değişik sivil toplum kuruluşlarına, partilere, uluslararası örgütlere, 'Falan meşhur zatın raporu' diye gönderiyorlar. Çok net bilgilere sahip olarak söylüyorum. Raporu hazırlayanın adının olduğu, imza atacağı ve imza attığı yer dışında raporun içeriğinden haberi yok. Böylesine kirli bir operasyonla Türkiye karşı karşıya."

 

 

HABERE YORUM KAT