Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim’in ilk idmanına ne zaman çıkacağı belli oldu

Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim’in ilk idmanına ne zaman çıkacağı belli oldu

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos teknik direktörlük pozisyonu için Fatih Terim'le anlaştı. Terim yarın Atina'da ilk idmanına çıkacağını açıkladı.

Türkiye’de son olarak 2021-22 sezonunda Galatasaray’ı çalıştıran Fatih Terim o günden beri herhangi bir takımda görev almadı. Sports Digitale’in öğle saatlerindeki haberine göre Yunanistan futbolunun önde gelen kulüplerinden Panathinaikos Fatih Terim’le anlaştı. Bir diğer haber anlaşmanın 1.5 senelik olacağı yönündeydi.

Söz konusu haberleri 10haber.net yazarı Ertuğrul Özkök de doğruladı. Özkök, Terim’i aradığını “Hocam Panathinakos’la anlaştığınız doğru mu?” diye sorduğunu cevap olarak Terim’in “Evet doğrudur. Dün geldiler anlaştık. Yarın sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum” dediğini belirtti. Gelen bir diğer bilgi de Pana’nın halihazırdaki teknik direktörü Ivan Jovanovic’in sözleşmesini feshettiği yönündeydi.

Akşam saatlerine doğru bu bilgilerin tamamı netlik kazandı ve Türk futboluna damga vuran teknik direktörlerden Fatih Terim, Yunanistan Ligi’nin önde gelen ekiplerinden Pana’ya imza attı. Yeşil-beyazlı kulüp yaptığı paylaşımla “Hoş geldin imparator” diyerek Terim’i karşıladı.

Süper Lig’de Galatasaray’la 8 şampiyonluğu bulunan zamanında UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası gibi başarılar elde eden Fatih Terim Pana’nın kötü gidişine son vermeye, şampiyonluk hasretini dindirmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT