"Orta yaş bunalımı değil" dedi, gençleşmek için bir kez daha bıçak altına yattı

"Orta yaş bunalımı değil" dedi, gençleşmek için bir kez daha bıçak altına yattı

Köln doğumlu pop yıldızı Tim Toupet, estetik operasyon için bir kez daha bıçak altına yattı.

Kariyerine kuaför olarak başlayan Alman pop yıldızı Tim Toupet, bir yandan da müzikle uğraşmış ve yıllar içinde "Du hast die Haare schön" ve "Ich bin ein Döner" hit şarkılarla pop piyasasında yer almayı başarmıştı. Neredeyse 20 yıldır Mallorca'da düzenli olarak sahne alan Toupet, şimdilerde görünüşünde bir dizi değişiklik planlıyor.

Ocak ayında alnına botoks enjekte ettiren 52 yaşındaki şarkıcı, burnunu da hyaluronik asitle düzelttirmişti. Geçmişte saç ekimi de yaptıran şarkıcı, dün sabah da göz kapağı kaldırma operasyonu için ameliyathaneye girdi.

"VÜCUDUMUN TÜM BÖLÜMLERİ HARİKA"

Açıklamasında "Usta bir kuaför olarak, dışarıdan da güzel görünmek istediğinizi söylemeye gerek yok" diyen Toupet, "Aynaya baktığımda şöyle düşündüm: Tanrım, yorgun görünüyorsun ama hiç de yorgun değilsin" diye konuştu.

İçerisinde bulunduğu durumun kesinlikle bir "orta yaş krizi olmadığına" işaret eden şarkıcı, "Vücudumun diğer tüm bölümleri harika. Sanırım bu şimdilik son prosedür olacak. Birçok insan aşırıya kaçıyor ve ben onlardan biri olmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Toupet, göz kapağı kaldırma ameliyatının "son" olduğunu "şimdilik" diyerek belirtti.

ARTI49

HABERE YORUM KAT