Oflu İsmail’in ailesi Çakıcı’ya tehdit yağdırdı: Edebinle otur!

Oflu İsmail’in ailesi Çakıcı’ya tehdit yağdırdı: Edebinle otur!

3 yıl önce hayatını kaybeden ve Oflu İsmail olarak bilinen İsmail Hacısüleymanoğlu'nun ailesine mensup Ali Osman Hacısüleymanoğlu, Alaattin Çakıcı'ya tehdit yağdırdı.

Ali Osman Hacısüleymanoğlu yayınladığı mesajında “Şimdi size soruyorum bir ülkücü, bir kabadayı, bir Karadeniz delikanlısı, bir Türk delikanlısı evli kadınlarla beraber olup sonra namustan dem vurabilir mi? Delıkanlılığın, ülkücülüğün fıtratında böyle bir şey var mı? Kabul edilebilir mi? Kiralık katile karını öldürtmek var mıdır? Madem karın seni aldattı madem karını öldürttün neden karınla beraber olanlar hala yaşıyor?” dedi.

Hacısüleymanoğlu mesajının devamında şu sözleri kullandı:

 
“Korktun mu? Bırakın bu namuslu tavırları bu Atilla Aytek’in Karadeniz delikanlılarını yok etme planının başlangıcıdır. Alaattin efendi onun ajanı ve piyonudur.

Bu adamın gerçek yüzünü TÜRKİYE kamuoyuna Karadeniz camiasına ve ülkücü camiaya hatırlatmayı, bu olayları bire bir yaşayan biri olarak kabul ettim.


 
Yine söylüyorum edebinle otur. Yok ben bildiğimi okurum diyorsan bugüne kadar görmediğin sert bir kavgaya hazır bekliyor olacağım, burası Muz Cumhuriyeti değil.

Senin gibi karanlık şer odaklarına da hizmet edenler de bu ülkede söz sahibi olurlarsa bu da önce devletin sonra bizim ayıbımız olur. İlk mermiyi atan da ben olmayacağım.”

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg4.jpg5.jpg

HABERE YORUM KAT
1 Yorum