Nureddin Nebati: Sıkıntı sosyal medyadan yayılan yanlış haberler. Her şey kontrol altında

Nureddin Nebati: Sıkıntı sosyal medyadan yayılan yanlış haberler. Her şey kontrol altında

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamalar tepki çekti. “Burada sıkıntı sosyal medyadan yayılan yanlış haberler. Şu anda Urfa’da her şey kontrol altında” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Maraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Şanlıurfa’da, İpekyol Caddesi’nde yıkılan 6 katlı bir binada devam eden arama kurtarma faaliyetlerini inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Burada gazetecilere açıklama yapan Nebati, arama kurtarma çalışmalarının hassas bir şekilde sürdüğünü, vatandaşlardan sosyal medyada yayılan yanlış haberler yerine AFAD’ın açıklamalarını dikkate almaları gerektiğini ifade etti. Nebati’nin açıklaması sosyal medyada tepki çekti.

Nebati’nin açıklaması şöyle:

Şanlıurfa’da her şeyin kontrol altında olduğunu söyleyen bakan Nebati, “Burada sıkıntı sosyal medyadan yayılan yanlış haberler. Şu anda Urfa’da her şey kontrol altında. Binalarda şehitlerimiz var, yaralılar da var. Onların da birçoğu deprem binalarından değil, depremden kaçarken yaralananlar vesaire vesaire.” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT