NRW'de kaza! Çok sayıda yaralı var...

NRW'de kaza! Çok sayıda yaralı var...

Bir NRW otobanı üzerinde kaza oldu. Kışın ani başlangıcının kısmen sebep olduğu kazada 10'dan fazla yaralı var.

Nisan ayında hala devam eden kış, A45'te beş ciddi yaralanma ile NRW A44'te toplu bir kazaya neden oldu. Polisten alınan ilk bilgilere göre, kazanın nedeni soğuk hava.
Kaza, Paderborn semtindeki A44 üzerinde meydana geldi. Saat 3 civarında, bir minibüsün sürücüsünün, önünde başka bir arabanın fren yaptığını çok geç fark ettiği söyleniyor. Kamyonetin kaymasına neden olan bir arkadan çarpışma oldu. Araba sağ şeritte durdu ve polise göre, takip eden üç aracın zamanında fren yapması gerekiyordu. Ancak, bir sürücü durumu çok geç fark etti ve zincirleme kazaya neden oldu.

A44'te Kaza: Kaza sonrası en az iki kişi ağır yaralandı
Opel'in kaçmaya çalışırken önündeki bir arabayı ağır hizmet tipi bir nakliye aracına ittiği ve çok sayıda başka araca çarptığı söyleniyor.

A44'te meydana gelen toplu kazada, en az ikisi ağır olmak üzere toplam on iki kişinin yaralandığı söyleniyor. Polise göre, yakındaki hastanelere götürüldüler. Yaralıların şu anki sağlık durumu hakkında şu anda hiçbir şey bilinmiyor.

Otoban kazadan sonra birkaç saatliğine kapandı
A44 kazasının diğer dengesi: Sonunda, polise göre, kazaya karışan sekiz arabadan altısı çekilmek zorunda kaldı. Maddi hasarın polis tarafından yaklaşık 120.000 euro olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca, otoyol birkaç saat trafiğe kapatıldı.

Artı49
Fotoğraf:Unsplash

HABERE YORUM KAT