NRW'da ölümcül kaza. Otoyol ulaşıma kapandı!

NRW'da ölümcül kaza. Otoyol ulaşıma kapandı!

NRW A2 yolunda bir kamyon kazası meydana geldi. Oberhausen istikametinde altı kilometrelik trafik kuyruğu oluştu

NRW A2 otoyolunda bir kamyon kazası meydana geldi. Gladbeck itfaiyesi A2 otoyolundaki kazayla ilgili ilk raporlarına göre, İki kamyon arasında gerçekleşen çarpışmada kamyon sürücülerinden biri araç kabinine sıkıştı. Sürücü o kadar ağır yaralandı ki kaza yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan diğer sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

NRW 'da Essen yakınlarında A2 otoyolunda olan ölümcül kazada polis soruşturması sürüyor.  Kaza, sabah 6.30 sıralarında meydana geldi.  Olay ise kamyonlardan birinin diğer kamyona arkasından çarpışması sonucu gerçekleştiği bildirildi. Ancak otoyoldaki kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İki kamyon arasındaki çarpışmada büyük miktarda yakıt sızıntısının olduğu bildirildi. A2 otoyolu ise risk teşkil eden kazadan sonra kapatıldı. Konu ile ilgilenen polis kazanın nedenini araştırmaya başladı.

Essen yakınlarında oluşan trafik kazası Oberhausen yönünde uzun trafik sıkışıklığına
Ve A2' otoyolunun trafiğe kapatıldığı bilgiler arasında yerini aldı. Trafik polisinin ise kaza mahallinin olduğu bölgeyi güvenli tutmak adına alternatif yollara yönlendirmeye çalışıyor. Bununla birlikte son edinilen bilgilere göre şu anda Oberhausen yönünde yaklaşık altı kilometre uzunluğunda bir trafik sıkışıklığı olduğu ise bilgiler arasında yerini aldı.

Artı49
Fotoğraf:Unsplash

HABERE YORUM KAT