Nedim Şahin’ den yeni albüm: “Duygularımın Sesi” yılbaşında müzikseverlerle buluşacak

Nedim Şahin’ den yeni albüm: “Duygularımın Sesi” yılbaşında müzikseverlerle buluşacak

Müzik çalışmalarını Münster şehrinde sürdüren halk müziği sanatçısı Nedim Şahin bestesi ve sözleri kendisine ait eserlerin de yer aldığı albümü yılbaşında müziseverlerle buluşacak.

Ovacıklı sanatçının albümünde son aşamaya gelinmiş bulunuyor. Müzik yönetmenliğini Deniz Bahadır’ın yaptığı albümde beşi sanatçıya ait on iki yapıt yer alıyor. Nedim Şahin, albümüyle ilgili olarak CD’nin kapağına da şu mesajı veriyor:

sahnede.jpg

“İnsanların yaşadıkları süre içinde kendilerini en iyi ve net bir şekilde ifade ettikleri yöntemlerden biri de müziktir. Bazen konuşarak anlatamadıklarımızı, müzikle kolay bir şekilde anlatabiliyoruz. Müzik evrensel bir dildir hangi dilde icra edilirse edilsin, onu anlamak için hissetmemiz yeterlidir. Bence müzik ruhumuzun derinliklerinde dolaşan melodileri, yüreğimize yüklediğimiz duygulardan oluşur.

nedim-sahin-muzik-yonetmeni-deniz-bahadir-ile.jpg

Ses yürekten çıkar ancak, o ses duygularla birleştiğinde kendini tamamlar.

Sesi güzelleştiren duygudur, duyguyu meydana getiren ise insanın yaşadıkları ve hissettikleridir. Bu yüzden albümüme ‘Duygularımın sesi’ ismini verme kararı aldım.”

nedim-sahin-ozan.jpg

Albümdeki çalışmalarını yaşanmışlıkların verdiği duygularla seslendirdiğini söyleyen sanatçı Nedim Şahin, müzik yönetmeni Deniz Bahadır ve emeği geçen müzisyen dostlarına teşekkür etti. Yılbaşında yayınlanacak albüm dijital platformlarda satışa sunulacak.

album-kapagi-nedim-sahin.jpg

MEHMET TANLI – MÜNSTER

HABERE YORUM KAT